Photo/Background /

21.11.2021

Photo/Background /

Tale av Mansoureh Shojaee, leder og kurator Iranian Women's Movement Museum

Hilsen fra Eidskog ungdomsskole "To Evin with Love"

Filmvisning: NASRIN - the film

Program søndag 21. november 2021

Kl. 13:00 Arrangementet "From Evin with Love" begynner.

• Tale ved Mansoureh Shojaee, leder av Iranian Women's Movement Museum og kurator for utstillingen "From Evin with Love".
  • Overrekkelse fra skoleprosjektet "To Evin with Love", Eidskog ungdomsskole.​

Kl. 14:00 ​

• Filmvisning NASRIN the film, regi av Jeff Kaufmann. (1 time, 32 minutter), på Kvinnemuseet i samarbeid med Kongsvinger og omegn Filmklubb.

Menneskerettighetsadvokaten Nasrin Sotoudeh er en av de mest profilerte fangene i Evin. Time Magazine har kåret henne til en av verdens mest innflytelsesrike personer i 2021. Hennes arbeid for iranske kvinner er internasjonalt kjent, hun er også sentral i utstillingen med egne fangearbeider. Dokumentarfilmen om Nasrin Sotoudeh har høstet glitrende kritikker ute i verden, og filmen vises eksklusivt på Kvinnemuseet.

Arrangement med filmvisning er gratis.

Det vil være mulig å se utstillingen From Evin with Love både før og etter arrangementet. Kvinnemuseet har åpent 12-16.​ Salg av forfriskninger i Café Dagny.

Siste mulighet til å se utstillingen i Norge!

I samarbeid med 8. marskomiteen i Kongsvinger.

Støttet av Fritt Ord og Kongsvinger kommune.

•  (Foto/Photo)