- 1/1
Bohemkaken er en spesialitet på Kvinnemuseet – rik på sjokolade og nøtter Bård Løken / Anno museum, Kvinnemuseet
MENY
KAKER:
- Bohemkake: 60,- (Allergener: Hvete, melk, egg, hassel- og hvalnøtter)
- Venetianer: 40,- (Allergener: Melk, mandler)
- Rullekakebit: 40,- (Allergener: Hvete, melk, egg)
- Tyske skiver: 20,- (Allergener: Hvete, melk)
SUPPER (KUN SOMMERSESONG):
- Fiskesuppe: 85,- (Allergener: Hvete, melk, egg, selleri, fisk) Kun sommersesong
- Søtpotetsuppe m/ sitron og ristede gresskarkjerner: 85,- (Vegansk) Kun sommersesong
TILBEHØR (KUN SOMMERSESONG):
- Flatbrød til fiskesuppe (Allergener: Hvete, rug)
- Glutenfritt alternativ tilgjengelig
DRIKKE:
- Kaffe/te (gratis påfyll): 30,-
- Mineralvann: 40,-
Vi fører et utvalg av is fra Diplomis!
- 1/1
Hjemmebakte konfektkakebiter av knekk (karamell) og mandler. Kongsvingerkonditor Per Grønnerud (f. 1927) studerte i Sveits og fikk "recepten på venezianere" fra en gammel konditorfagmester. Nora Moen Hagen