Café Dagny – besøk vår hyggelige kafé

Kvinnemuseets kafé byr på flere slag hjemmebakte kaker. Gå ikke glipp av vår legendariske bohemkake.

Rettene kan nytes enten i blåkjøkkenet, dagligstuen, ute på sveitserstilverandaen eller i hagen.

Café Dagny har samme åpningstid som Kvinnemuseet.

  • Bohemkake – en rik sjokoladekake med nøtter (Foto/Photo)
    1/1
    Bohemkaken er en spesialitet på Kvinnemuseet – rik på sjokolade og nøtter Bård Løken / Anno museum, Kvinnemuseet

MENY

KAKER:

  • Bohemkake: 60,- (Allergener: Hvete, melk, egg, hassel- og hvalnøtter)
  • Venetianer: 40,- (Allergener: Melk, mandler)
  • Rullekakebit: 40,- (Allergener: Hvete, melk, egg)
  • Tyske skiver: 20,- (Allergener: Hvete, melk)

SUPPER (KUN SOMMERSESONG):

  • Fiskesuppe: 85,- (Allergener: Hvete, melk, egg, selleri, fisk) Kun sommersesong
  • Søtpotetsuppe m/ sitron og ristede gresskarkjerner: 85,- (Vegansk) Kun sommersesong

TILBEHØR (KUN SOMMERSESONG):

  • Flatbrød til fiskesuppe (Allergener: Hvete, rug)
  • Glutenfritt alternativ tilgjengelig​

DRIKKE:

  • Kaffe/te (gratis påfyll): 30,-
  • Mineralvann: 40,-

Vi fører et utvalg av is fra Diplomis!

  • Dagligstuen i Café Dagny med gjester (Foto/Photo)
    1/4
    I kafeens dagligstue kan du se bilder fra Dagny Juels familie og deres liv på Kongsvinger i 1890-årene. Bård Løken / Anno museum, Kvinnemuseet (Bilde 1 av 4)
  • Sveitserstilverandaen med bursdagsselskap sommeren 2015 (Foto/Photo)
    2/4
    Sveitserstilverandaen innbyr til hyggelige møter! Mona Holm / Kvinnemuseet, Anno (Bilde 2 av 4)
  • Tre barn og en far leker (Foto/Photo)
    3/4
    Barna leker gjerne på lekerommet, mens mor og far hygger seg i kafeen og på museet. Mona Holm / Kvinnemuseet, Anno (Bilde 3 av 4)
  • Kvinnemuseet med blomsterbed og sveitserstilveranda (Foto/Photo)
    4/4
    Hagen til Rolighed en varm sommerdag. Mona Holm / Kvinnemuseet, Anno (Bilde 4 av 4)
  • Hjemmebakte konfektkakebiter av knekk (karamell) og mandler. Kongsvingerkonditor Per Grønnerud (f. 1927) studerte i Sveits og fikk "recepten på venezianere" fra en gammel konditorfagmester. (Foto/Photo)
    1/1
    Hjemmebakte konfektkakebiter av knekk (karamell) og mandler. Kongsvingerkonditor Per Grønnerud (f. 1927) studerte i Sveits og fikk "recepten på venezianere" fra en gammel konditorfagmester. Nora Moen Hagen