Vi feirer Greta Molander og hennes æresløp

Bli med å heie på deltakerne i landets største veteranbil-løp for kvinner! Mini-utstilling, foredrag og egen "rally-meny" på Kvinnemuseet.

• Greta Molander
    Greta Molander på panseret av bilen sin etter å ha vunnet Rally Monte-Carlo.

Greta Molanders æresløp

Søndag 26. august kjører landets største og morsomste veteranbilløp for kvinner i mål på Kongsvinger!

Dette blir den 22. gangen æresløpet arrangeres. Alle deltakerne stiller i tidsriktige klær. Målgang  og premieutdeling er på Rådhusplassen.

I år er Kvinnemuseet med på å hedre deltakerne og pionerkvinnen bak løpet, Greta Molander.

Detaljert program:

Sted: Kvinnemuseet
kl. 11–18: Mini-utstilling om Greta Molander på museet og egen «rally-meny» i Café Dagny.
kl.16: Foredraget «Rallystjernen Greta Molander. Hele livet i førersetet» av biograf Elsebeth Danielsen.
Salg og signering av biografien om Greta Molander.

Sted: Rådhusplassen i Kongsvinger
Fra kl. 12.30: Målgang for deltakerne i løpet.
Kl. 15.00: Premieutdeling.
Representant for Kvinnemuseet hilser deltakerne velkommen.

Museet oppfordrer alle våre kontakter til å møte opp på Rådhusplassen og ønske landets største veteranbil-løp for kvinner velkommen i mål i Kongsvinger.

Velkommen til en dag i rallystjernen Greta Molanders ånd!

Arrangementet er støttet av Fritt Ord.